AVÍS LEGAL

Identificació i Titularitat
En compliment de l’article 10 de la Llei 34 / 2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el Titular exposa les seves dades identificatives:
Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional del Prat de Llobregat, El Nus
• CIF: G66354366
• Domicili: Carrer del Ripollès, 20 08820 – El Prat de Llobregat (Barcelona)
• Correu electrònic: contacte@elnus.cat
• Lloc web: elnus.cat

DEFINIR L’ADMINSTRADOR
Finalitat
La finalitat del lloc web WEB és Finalitat del lloc web.

Condicions d’Ús
La utilització del lloc web li atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
Si no estigués conforme amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions abstingui’s d’utilitzar aquest lloc web.
L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el Titular.
A través d’aquest lloc web, el Titular li facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el Titular o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’Internet o la plataforma d’intranet.
A aquest efecte, vostè està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats pel Titular, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.
En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració del nostre web i els serveis i continguts prestats, tot això unilateralment i sense avís previ.

Enllaços a altres llocs web
El Titular pot proporcionar-los accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació en Internet en les quals podrà ampliar les dades ofertes en el lloc web.
Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè vostè visiti les pàgines web de destinació, que estan fora del control del Titular, per la qual cosa Titular no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtingui en seguir els enllaços.
Així mateix, el Titular no respon dels links o enllaços situats en els llocs web vinculats als quals li proporciona accés.
L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Titular i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Mesures de seguretat
Totes les teves dades personals es guarden en servidors situats dins de la Unió Europea i baix mesures de seguretat específiques que pretenen evitar l’accés no autoritzat o la fugida d’informació.

Les dades personals que faciliti al Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva al Titular, que assumeix totes les mesures en matèria tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que s’estableix en la normativa vigent en protecció de dades.
No obstant això, deu ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus, atacs o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que el Titular posa tots els mitjans necessaris i presa les mesures de seguretat oportunes per a evitar la presència d’aquests elements nocius.

Dades personals
Vostè pot consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el Titular en la pàgina de la Política de Privacitat.